En toen was het feest over…

Het zit erop lieve mensen, vandaag vliegen we naar huis. Op mijn verjaardag! Maar eerst nog een kleine terugblik. De vorige keer was ik hondjes knuffelen in Phuket (meer weten? Check soidog.org) en heeft Sanne het stokje overgenomen. Nu mag ik jullie het laatste verhaal vertellen voordat we zo een taxi nemen naar de luchthaven van Kuala Lumpur. Here it goes…

De dagen in Phuket waren echt ontzettend fijn. De hele dag buitenspelen met hondjes, hoe geweldig is dat? Pretty awesome in my book! En weet je wat dat dan nog mooier maakt? Als je in het weekend echt te lekker kunt gaan eten op kosten van Miranda en Oscar. Van buitenspelen met hondjes krijg je namelijk honger en het restaurantje waar we hebben gegeten lag ietsje boven budget, maar nu dus niet meer! Dank u dank u, het was heerlijk!

Van Phuket zijn doorgegaan naar het kleine eilandje Koh Yao Noi, om daar een yoga-retreat te doen. Wel zo eerlijk, nadat ik Sanne net een paar dagen verplicht in Phuket had laten verblijven. En potverdikkeme wat was het hier mooi. Nou ben ik niet zo’n yoga-fan, maar ik heb zowaar 9 van de 10 lessen meegedaan en ik ben misschien wel een klein beetje om. Niet aan Sanne vertellen, want dan gaan we dit vaker doen en daar ben ik natuurlijk veel te stoer voor. Dankjewel lieve schoonouders, voor dit geweldige cadeau!

Ook van yoga krijg je trek, dus gelukkig hadden we ook nog een cadeau van Arend, Pietsje, Nanke & Janna waarmee we heerlijk hebben kunnen lunchen met prachtig uitzicht vlak aan het strand. Echt, als jullie ooit naar Thailand gaan, ga dan naar Koh Yao Noi, wat een prachtig eiland is dat!

Vanaf Koh Yao Noi zijn weer doorgegaan naar Ao Nang (bij Krabi) en daar hebben we niet zoveel gedaan. Samen met Hat Yai (waar we zowaar IN het treinstation sliepen) was dit een tussenstop voor onze reis richting Maleisië. Daar heb ik eigenlijk ook niet zo veel over te vertellen, behalve dat de overtocht naar Ao Nang best mooi was. Dankzij het cadeau van Tante Lenie & Henk konden we hier optimaal van genieten. Oh en met dank aan Paul en Ineke hebben we nog een laatste Thaise supermarkt kunnen leegkopen (er waren te veel lekkere dingen die we mee naar huis wilden nemen). Heel erg bedankt daarvoor allemaal!

En toen was het tijd voor Maleisië. Ooo Maleisië, je hebt mijn hart gestolen. Ik wil gewoon niet meer weg hier. We zijn eerst een paar dagen in George Town, Penang geweest. Wat is het daar mooi! De oude stad is Unesco werelderfgoed en ik snap heel goed waarom. Mix dat met heerlijk street food en prachtige street art en je hebt mij. Doe daar nog echt te lieve mensen bij en krijg mij maar eens mee naar huis (ok, het is dat ik maandag weer ga werken en jullie mis, maar anders…).

Street food is trouwens ook heerlijk in Kuala Lumpur, vooral bij de stalletjes richting de Batu Caves. Het tripje naar de Batu Caves hadden we te danken aan Jaap, Grietje, Sander, Marlot, Lindy & Dennis. En dan nog dat overheerlijke street food… Van een heerlijk zoete cendol naar een beetje spicy Indian food waardoor ik op straat stond te huilen. Lieve Maureen, het was heerlijk! We hebben de ringgits goed gebruikt!

En dan de kerst op de taart. De afsluiter van onze prachtige reis, een hotelovernachting in het luxe Shangri-La hotel in Kuala Lumpur. Alan & Henk, just wow. Mooier hadden we deze reis niet kunnen eindigen.

En nu… nu is het tijd om richting de luchthaven te gaan. Waar we een vlucht gaan nemen die we eigenlijk niet wilde nemen, maar ja, onze oorspronkelijke vlucht is geannuleerd. Het mooie van dat verhaal is dat we daar vorige week per toeval achter zijn gekomen, het was blijkbaar niet nodig om ons dat te laten weten. Maar ach, als dat het is? Wat een mooie tijd hebben we gehad!

Lieve mooie mensen, ontzettend bedankt voor jullie prachtige cadeaus en mooie ideeën! Zonder jullie was onze reis niet geworden wat die nu is geweest. We hebben echt het gevoel gehad dat jullie allemaal een beetje met ons mee zijn gegaan. Nog een speciaal bedankje wil ik wijden aan mijn moeder en Gerard. Zij hadden ons al een heel mooi bedrag gegeven voor de bruiloft, zodat we van ons eigen spaargeld meer geld overhielden voor de reis.

Veel liefs van de meisjes

4 gedachten over “En toen was het feest over…

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: